Acheter Adidas Continental 80

ஆன்லைன் மூலமாக சம்பாதிக்கும் வழிகள் மற்றும் சிறப்பான தளங்களின் .பதிவுகள்.

100% Payment Guarantee
Forum rules
Dont Post Scam Works Here . Otherwise Your Id will be terminated. Immediately. By Data In
biancojn
Posts: 7

Acheter Adidas Continental 80

Post#1 » Thu May 26, 2022 9:23 am

Az adidas visszahozza a Adidas Continental 80 Hommes/Femmes at, amelyet eredetileg még az 1980-as években adtak ki. A visszatérés egyik legjobb része, hogy a futó eredeti formában érkezik. Prémium bőrből készült, tiszta fehér felsőrésszel és egy lopakodó feketével, mindkettőt kéttónusú csík kontrasztja a felsőrész mentén. A frottír bélés és az oldalán található adidas retro márka csak kettő az extra szolgáltatások közül.

Image

Az Chaussures de Adidas Continental 80 „Semi Frozen Yellow”, „Aero Blue” és „Clear Pink” színvilága mellett a Three Stripes bemutatta a futó prémium kígyóbőr-megjelenítését is. Az egyik pár krétafehér/szénszürke, a másik pedig magfekete/karbonszürke színbe öltözött. Mindkettő műkígyóbőrből készült, a sárvédőn velúr illatú. Gum külső talp teszi teljessé a dizájnt.

A '80-as évek Adidas edzőcipői által ihletett, sima formával rendelkező Adidas Continental 80 Pas Cher a Trefoil Brand népszerű életmód sziluettje, most pedig prémium python bőr-stílusú felsőrésszel jelenik meg. A szerpentin stílusok monokróm bőrrel készültek, szürke, fehér és fekete színekben, míg a szürke nyelv, a sarokfül és a szempillák tónuskontrasztot kínálnak. Sportos, kétszínű csík fut végig a lábközépen, a talpbetét pedig merész és fényes nyomatot kínál, ami drasztikus – bár rejtett – eltérést mutat a felsőrész csúszós stílusától. A megjelenést ezután egy fehér középtalp és egy puha vászon színű külső talp teszi véglegessé. Az egészséges adag prémium hangulat, amelyet ez az új smink biztosít, csodákat tesz a sportos tornacipőn, és új, új megjelenést kölcsönöz az örökségekkel teli megjelenésnek.

Az Acheter Adidas Continental 80 a közelmúltban egy egyszerű, mégis elbűvölő fehér és világoskék ruhát kapott névadó évtizedének stílusához illően. Szinte teljes egészében sima, fehér bőrből készült, az alacsony tetős modell iterációját minimális, de figyelemre méltó részletek díszítik, amelyek eltérnek az udvari ihletésű cipők legtöbb kiadásától. Kezdetnek a szokásos kéttónusú csík, amely a lábközépnél található, álcázza a tiszta felsőrész többi részét.

Az Adidas legújabb darabja, a Vente Adidas Continental 80 félúton van a Stan Smith és a jóval alacsonyabb profilú Powerphase között, tiszta színekben adva ki a sokoldalú luxus ötletét. Ezen túlmenően, a csúcskategóriás divatjáték egyik nagyja előtti szeretetteljes hódolattal a Three Stripes részletező vörös és zöld jegyeket ad hozzá, amelyeket sokan a nemzetközi óriás Gucci jellegzetes tónusaiként ismernek fel. A sima fekete bőrök sokkal okosabbá teszik a megjelenést, mint a tipikus tenisztornacipő, átlapolt varrással, középtalppal és sötét árnyalatú öltöny béléssel. A profilon található kis logófolt a fent említett árnyalatokkal van átfestve, és áthalad az oldalsó és a középső paneleket elválasztó, egymást keresztező csíkokon is.

www.maytornacipo.com

Return to “ஆன்லைன் வேலைகள்”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

Login  •  Register