Puma RS-Fast Online Shop

ஆன்லைன் மூலமாக சம்பாதிக்கும் வழிகள் மற்றும் சிறப்பான தளங்களின் .பதிவுகள்.

100% Payment Guarantee
Forum rules
Dont Post Scam Works Here . Otherwise Your Id will be terminated. Immediately. By Data In
biancojn
Posts: 7

Puma RS-Fast Online Shop

Post#1 » Thu May 26, 2022 9:26 am

We weten alles over Michael Jordan's liefde voor snelheid en zijn Jordan Motorsports-team, maar het is Puma RS-Fast Heren/Dames die wereldwijd de leider is op het gebied van raceschoenen. Deze Ducati x Puma Panigale II is een remake van de samenwerking uit 2007 tussen de Duitse Cat en de Italiaanse motorfabrikant. Deze passen bij Puma's onopvallende race-inspanningen, met gouden en zilveren accenten bovenop een gestroomlijnd wit leren bovenwerk. De buitenzool is grotendeels doorschijnend en onthult een motorfiets en enkele andere patronen.

Image

Eerder dit jaar maakte de klassieke Puma RS-Fast Online Shop een reis naar Japan en keerde terug met een nieuw 'Made In Japan'-aanbod - een premium versie van een favoriet bij fans, bestaande uit kenmerkend Japans vakmanschap en speciale aandacht voor detail. De upgrades gaan verder met twee nieuwe 'Made In Japan'-proposities die verwijzen naar de decoratieve steken in sashiko. Verkrijgbaar in 'Intense Blue' en 'Vaporous Grey', de Puma Suede heeft een bovenwerk van hoogwaardig suède en een kortere vamp in vergelijking met andere niet-'Made In Japan'-releases.

Een voortzetting van een reeks uitverkochte releases is een energieke nieuwe "Galaxy" -kleurstelling die LaMelo's bovenaardse zelfbeeld van "niet van hier" weerspiegelt. Puma RS-Fast Schoenen Het elektroblauw en gekkogroen worden gecombineerd met een helder karmozijnrood en een bovenwerk en interieur met patronen die een intergalactisch uiterlijk onthullen, wat snel doet denken aan sneakerheads van Nike's "Galaxy" -collectie van tien jaar geleden.

De iconische harige suède constructie van het silhouet door het hele bovenwerk verwent met een vaag vervaagd kleurenpalet, waarbij zwart en wit verder naar het verleden knikken. Puma RS-Fast Nederland Zooleenheden onder de voeten leveren echter de meest voor de hand liggende dosis nostalgie, omdat ze niet alleen in een gele toon zijn bekleed, maar ook "slijtage" hebben over de tussenzool. Talloze netizens hebben hun afkeer van met opzet "versleten" releases geuit, maar ze kunnen de poging van PUMA waarderen.

Puma RS-Fast Online Kopen Hoewel beide schoenen hetzelfde palet bevatten - dat rechtstreeks uit de eigen logo's van Dunkin wordt getrokken - doet de Triple dit op een meer gewaagde manier, met roze en oranje tinten die een groot deel van de achterkant van het silhouet bedekken. Witte neutrale kleuren worden verder naar de teen geduwd en gebruikt om de co-branding op de tong en hiel te benadrukken, waarvan de laatste een gebeten donut met een basketbal aan elkaar koppelt.

www.multischoenen.com

Return to “ஆன்லைன் வேலைகள்”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

Login  •  Register